Onderhoud & Reparaties

Auto-onderhoud is misschien niet iets waar u graag aan denkt. Toch is een regelmatig onderhoud belangrijk voor uw auto; u voorkomt er onnodige reparaties mee en daarmee onnodige kosten.

Het is belangrijk dat het onderhoud aan uw auto gedaan wordt door een autoreparatiebedrijf met verstand van zaken. Bij C S Autoservice ben u aan het juiste adres. C S Autoservice is een erkend reparatiebedrijf met ervaren monteurs. Tevens zijn wij niet merkgebonden en hebben verstand van de meeste automerken.

Wij voeren naar wens een grote of een kleine beurt uit aan uw auto. Het is vanzelfsprekend dat een grote beurt meer aandacht verdiend dan een kleine beurt maar beiden zijn nuttig en zelfs noodzakelijk. Wij zijn in staat om uw voertuig van A tot Z te onderhouden. U bent dus altijd welkom bij ons. Bovendien werken wij tegen scherpe tarieven.

Eveneens kunt u bij ons terecht voor reparaties. Bij duur uitvallende reparaties wordt er altijd eerst met de klant overleg gepleegd alvorens de reparatie uit te voeren. U komt dus nooit voor onaangename verassingen te staan.

Onze zorg is de klant 'mobiel' houden tegen zeer schappelijke prijzen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij C S Autoservice.